Followers

Monday, April 18, 2011

♥ SePeTaNG Di CaRReFouR RaHaNG ♥

Sabtu lepas, tak tau nak pegi mana, jadiknya kitorg pusing2 lah kat Carrefour. Jangan tak tau, kul 4 baru Mama ngan Abah dapat lunch. Sebabnya, hero2 tido berjemaah dari kul 12 sampailah ke pukul 3.30. Kami berdua dah hampir2 kebulur dah. Kenapa tak masak? Biasanya hari Sabtu memang jaranglah Mama nak masak. Sebab hari Sabtu nihlah hari nak bawak anak2 keluar jenjalan. Hari Ahad plak depends pada agenda. Kalo ader kenduri kawen, berdedailah kami pergi jemputan kawen tuh. Kot takde apa2 dok lepak kat umah sambil2 kemas umah.

Meh kita layan picca jeklah sepetang kat Carrefour nih .....
 Tengah tunggu Mama order .... @ Laksa Shake
 Abah, Ayie nak makan fries tau .. nak yang mcm kat gambar tuh okay?
 Kami berdua order Laksa Johor. Anak2 lak makan fish n chips jadik mat saleh jap dorang nih ^_^
 Alelelellele .... nak kena bersuap lagik si Abang nih tau ... saje nak bermanja2 lah tuh ngan Abah
Haaa .... nih plak upah kalo dorang ke sini. Memang takkan miss punyalah ... Adik pun leh tahan gak ...

4 comments :

MIRZA said...

seronok tengok bebudak hepi.. mmg rasa x best kalau x bawak langsung diorang jalan.. hehehe.. :)

MaMa CyDa said...

mirza:
memang pun. si adik plak skang nih sejak2 dah pandai jalan, asiklah nak pakai selipar pehtu dia ketuk2 pintu umah swuh bukak. nak pegi jalanlah tuh .. cian ....

zoora qushairi said...

kak dot!semalam kul 6 lebih zura tgh tapau makanan kat satria.pastu nmpak WGD. nampak ayah nya tgh mengepit si adik yg tomel tu sambil drive :)

MaMa CyDa said...

zoora:
ha ah ... smlm kan akak kelas malam. so mmg abah nya lah kena amik dorang ^_^