Followers

Wednesday, April 20, 2011

♥ NaK MeNaNG JoNGKoNG eMaS?? ♥

Mama tengah berangan2 nih nak menang jongkong emas. Cemana nak dapat ek? Senang jek, korang beli jek barangan produk Safi Rania Gold dengan harga yang melebihi RM35. Then korang akan diberi satu kad gores dan menang yang nih real punya tau bukan tipu3 punye

Sebenarnya Mama pun baru jek tau. Kebetulan Sabtu lepas masa gi jenjalan cari pasal kat CarreFour Rahang tuh, tergerak nak beli Serum memandangkan yang lama punya dah abis. Kalo ikutkan rega Serum Safi Rania Gold punyalah yek harganya RM33. Tengok2 set Kirana yang reganya RM42.80 ader less sehingga jadik RM38.88. Jengah2 dalam set tuh ader Serum, Krim Kecantikan ngan Pencuci Muka. Kalo ikutkan krim kecantikan ngan pencuci muka Mama still ader lagik. Takpelah ... bleh wat stok. Murah tuuuuu ... pe lagik terus sambar.


 Time nak bayar lak cashier tuh terus hulur kad gores dan menang. Gores punya gores dapat plak produk safi. Sekali lagik, dapat pencuci muka lagik. Suke3 ... seblum balik tuh, cashier tuh hulur balik kad gores Mama tadik, dia swuh Mama pos or sms tuk dpt hadiah jongkong emas. Walaupun harapannya tipis tapi tak salah tuk kita mencuba kan?      

Ha ... korang pe lagik? Especially pada pengguna tegar Safi Rania Gold cam Mama nih. Jom reramai kita cuba. Tapi kena ingatlah, contest nih berakhir pada 30April2011. Ada 10 hari jeklah. Sempat lagik nih ... ^_^     

9 comments :

Ietams said...

good luck kak!
kalu rezki akak.. wah bangga daku sbg kawan..

ejulz said...

boleh caya ke gores & menang ni? kalau boleh ejulz pun nak guna jugak laa.. haHa

New Entry "Filem Abu Ya - Adegan Seksi Tarik Penonton.. "

Mama Kembar 3 said...

mama pun baru je beli produk safi rania dr giant ngan harga lebih dr RM35, tapi tak dpt pun kad gores tuh...tak aciii huhuhu

btw, nak tanya, if pakai krim kecantikan, still perlu ke tak pakai krim pelembap siang tu?

ann said...

Good Luck!!!

Jom lawat Mokcik-ann

Siti Haslinda Sadiken said...

dot,ok ker guna rania gold nie..lin lom pernah guna lg..skrg dok guna olay total effect..kalau ok boleh la cuba kan :)

MaMa CyDa said...

ietams:
mekasih dik. doakan akak tau. kot dapat betul, akak banjer adik. sebut jek nak apa ...hahhha cam dapat jek. ^_^

MaMa CyDa said...

ejulz:
nih gores dan menang yg kena beli produk dulu. bukan gores dulu then kena paksa beli produk :D so boleh lah dipercayai ... meh cube meh ^_^

MaMa CyDa said...

MK3:
aikkk bior betul dorg takde bg? mmg sgt tak aci ...
ehmmm ... mama sebenarnya pakai tak ikot turutan pun ^_^ kalo mama pakai krim kecantikan mama tak pakai dah yg lenlain. kalo pakai serum, tak pakai dah krim kecantikan. nak jimat hehehehehehehe

MaMa CyDa said...

ann:
mekasih .. doakan mama yek ^_^

sitihaslinda:
dot pakai nih dah hampir setahun dah. memang sesuai lah ngan dot. tak taulah ngan org lain. kulit dot nih mmg sensitif kalo produk2 yg byk sgt chemical. so far safi rania nih ok plak. memang serasi. mak dot yg kenalkan pakai nih. tgk muka dia pun kedut2 dah berkurangan. cubelah ...