Followers

Saturday, April 2, 2011

♥ KePeNaTaN ♥

Wahhh ... hari nih kami sangat2 kepenatan. Sebabnya kul 11am dah bertolak ke Serdang then kul 1pm plak terus bertolak ke Rawang. Kami wat apa ek kat Rawang? Biasalah ujung2 minggu nih memenuhi undangan perkahwinan. Kalo last week member sepermainan Abah yg kawen so this week plak, sepupu Mama yang kawen. Kalo ikutkan hari nih jugak sepupu Abah wat kenduri akikah anak sulung dia kat Tampin. Tapi sorielah tak dpt datang. Memandangkan sedaramara belah Abah punyalah senang nak jumpe+selalu jumpe. So bagilah chance kat Mama plak yek. Lagipun Mak ngan Abah Mama datang dari jauh tang Johor tuh. Takkanlah taknak jumpe dorangkan. Last Mama balik Batu Pahat time cuti raye cine bulan 2 hari tuh. Haaaa punyalah lama tak jumpe parents Mama. Sape yg tak rindu. Nih pun dapat jumpe kejap jek. Sebab lepas kenduri tadi, Abah Mama dah rushing2 nak balik BP. Abah Mama yg drive sensorang dengan Mak jek pulak tuh kan. Risaulah Abah Mama kot dah malam kang mata dah tak brape nak nampak. Tak puas rasanya nak sembang2 ngan parents Mama. Tapi takpe ... sebab Ahad depan nih pulak sepupu Mama yg sorang lagik buat majlis kawen jugak. Pulak tuh kat Seremban nih jek n rumah pakcik Mama tuh punyalah dekat jek ngan umah Mama nih. So dapatlah kami berjumpa lagik. Seronok ..... ^_^
Skang nih Mama tgh online ditemani anak2 yg dah tido kepenatan. Abah?? Keluar g jumpe member sesambil kena beli dinner tuk kami. Niat di hati nak dinner kat luar. Skali biler Mama tgh siap2 tengok2 hero2 Mama dah tewas dah ... teruslah Abahnya jek yg kena kuar sensorg. 

Adusssss perut dah lapar nih ... Cepatlah Abah balik ....

No comments :