Followers

Thursday, December 12, 2013

Ber Hari Keluarga lah pulak kita Yob ....

Hari nih dan esok tuan rumah nih bercuti. Cuti untuk menghadiri Hari Keluarga a.k.a Family Day yang dianjurkan oleh Persatuan Penduduk taman perumahan kami. Destinasi kami tak jauh mana pun, nunnn di Sungkai, Perak. Pestaim pegi nih, teruja ader, seram pun ader. Apa daaa seram ..... hehhhh mau tak seram, sebab aktiviti sepanjang 3 hari 2 malam kat sana, kami² kaum ibu² a.k.a Wanita Anggun (nama group wassap kami ... hahahah takleh blahh tul kan?) yang incharge .... huiiiiaiiii mudah²an semuanya berjalan lancar lah .... apa yang penting ... Kita Enjoy!!!!

Semoga kami semua selamat pergi dan kembali hendaknya .... AMIN!!!

Wednesday, December 11, 2013

Wordless Wednesday #35: Cuti2 Hari Keluarga ...

Kemana kami???

Wednesday, December 4, 2013

Wordless Wednesday #34:Bola-bola api...

Anak bujang ader 2 org dan sepanjang tahun nih mereka berjaya mengumpul 6 bijik bola.... Harap mereka berdua akan succes dalam arena bola sepak kelak.

Tuesday, December 3, 2013

Sudah keluar dari pertapaan

Fuhhhhaaaaiiiii ....

Genap sebulan tak update apa2 cerita dekat blog kesayanganku ini. Nak jenguk pun takde masa. Sangat2 sibuk dengan tugasan harian sebagai pekerja mahupun sebagai isteri dan ibu. Tak menang tangan beb....

Banyak terlepas cerita2 yang sensasi nak dikongsikan. Aci tak kalo Mama buat back dated? Hahahahaha blasah jeklah kan. Janji bergeraklah sket income Nuffnang tuh walaupun RM0.01.

Esok kita akan mulakan entri panazzzz dulu yer. Inshaa Allah. Entri backdated ditangguhkan dulu. So tunggggguuuuu.....