Followers

Monday, April 11, 2011

♥ PeNaNGaN MaHaRaJaLaWaK ♥

*Picca from Maharajalawak FanPage

Fuhhh ... penangan rancangan Maharajalawak nih membuatkan Mama tergedik2 mintak Abah tambah pakej Astro Mustika. Alaaa Abah pun kompem nak tengok jugak. Saje jeklah Astro nih kan. 2 minggu jek dia tayangkan kat Astro Prima pehtu start minggu nih dah ditayangkan kat Astro Warna plak. Nak suruh orang beli pakej tuh la tuh. 

Okehh, setakat nih Abah belum bagi kata putus lagik walhal hari Jumaat dah hampir tiba nih. Aduhhhh cemana nih? Kang ader yang Mama dengan memandai2 nya call Astro mintak tambah pakej tanpa pengetahuan Abah. Tetiba jek plak dapat akal nih .... Agak2 korang Abah marah tak ek? heeeeee ^_^ 

9 comments :

Aku Ibu Muda said...

tengok kat youtube je...hihiii

MaMa CyDa said...

akuibumuda:
alaaaa youtube lambatlah ... mama nak tgk time kemuncak ... yakkyakkyakkk ^_^

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

AshAnas said...

my hubby pun ckp xleh ketinggalan tgk MaharajaLawak ni... hadoi... me xminat... nasib la dh ade pakej mustika tu...

Zura said...

buat duit betul astro nie..tensen lah xdpt tgk minggu nienye lawak..

MaMa CyDa said...

アヌム ちゃん~~ :
wahhh ... orang dari jepang melawat blog mama ... ^_^

MaMa CyDa said...

AshAnas
haaa ... bestlah dah memang ader pakej tuh. cam Mama, nak taknak kena langgan gak .. ^_^

MaMa CyDa said...

zura:
biasalah ... tuhlah namanya marketing strategi ^_^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

haha..seb baek sy dah lama ada astro warna..jahat astro nih..saja nak suh owg beli pakej lagik..