Followers

Thursday, April 14, 2011

♥ MaKLoNG DaN auNTy Ng YaNG BaiK HaTi ♥

Naper lak Mama kata dorang nih baik hati yek? Sebab .... minggu nih jek Mama dapat 2 hadiah tak termasuk hadiah menang GA dari DManja Penawar Alaaaa ... hadiah tuh pun actually dorang bagi kat hero2 Mama. Haruslah kan ... takkan nak bagi kat Mama pulak. So apa kebendanya lah yang hero2 nih dapat?
 Watermelon untuk Abang, Fish untuk Adik .... Apa bendanya nih? Bantal kot .....
 Laaaaa .... rerupanya Travel Blanket ... So sweet lah MakLong KakLong ku
Yang nih plak dr Aunty Ng opismate Mama ... rumah 3D Upin&Ipin .... Nice .....

Alhamdulillah dan terima kasihlah bebanyak. Sape nak bagi benda2 free camnih kan. Dorang pun dapat free jugak. Travel blanket tuh, KakLong Mama dapat free beli susu Sustagen anak dia. Katanya dah ader 5 set dah. Cukuplah 3 set tuk anak2 dia yang 3 orang. So dapatlah lagik 2 kat hero2 Mama. Rumah 3D Upin&Ipin tuh plak Ng dapat free pun beli susu jugak-S26. Anak dia baru sorang jek pun. So katanya kemain banyak lagik dia dapat. Dah selamat diagihkan kat member2 opis yang ada anak. Mekasih lah yek ...

Susu Dugro plak, apa yang dapat freenya ek? Nan ado .... sekali jeklah dulu dapat Mug. Itu pun kejap jek dan ader sesetengah kedai tak bagi langsung pun mug free tuh. Takpelah ... susu murah kan ... takkan nak bagi benda2 free yang canggih-manggih heeeeeeee ^_^

6 comments :

lurun namzar said...

besh plak bila dpt adiah nie kn...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mamcyda..jom join GA nie..http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/6th-anniversary-ga-kakyongcom.html

IntaNBerliaN said...

Tag Join GA :-)...

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

MaMa CyDa said...

lurun namzar:
yup, mmg best. dapat hadiah saperlah yg tak suke kan ^_^

MaMa CyDa said...

azatiesayang:
aisey, mama dah join dululah ga kak yong tuh. nway thanx for tagging me ^_^

MaMa CyDa said...

intanberlian:
mekasih yek, will join later. TQ ^_^