Followers

Tuesday, April 19, 2011

♥ SaNGaT TaK LaRaT ♥

*picca diambil mr. google

DEMAM!! 
Dah 2 hari berturut Mama demam nih. Semalam ok lagik tapi hari nih memang dah nak flat jek dah nih. Kuatkan semangat still datang keje sebab pikirkan syllabus student tak abis lagik. Walhal final exam dah makin hampir. Nak bw pun tak daya apatah lagik nak join contest or GA. Sorie my fren Alycia, tak sempat lagik join GA ko.

Kelas petang nih pukul 2, subject PHP. lagi 2 chapter jek nak abis. Tapi nih rasa sangat2 tak daya dah nih. Tak daya tp still leh taip n3 lak kan?hu3 Selalu tuh Mama laju jek pikir nak ngajo apa, nak bagi assignment apa tapi hari nih cam ilang ingatan sekejap. Tahlah .... maybe sebab demam nih kot. Jiran meja depan Mama nih dah selamat MC hari nih. Dia lagiklah kesian, mak buyung ... kompem2 lah lagik tak laratnya. Jap lagik nak merehatkan badan kat bilik RnD sebelum kelas bermula. Sesilap tak bangun terus lak kang .. huhuhuh bahye lak nnt kan ....

9 comments :

Mama Likha said...

mama cyda mngajar kat mana..? kena rest tu, klo tk larat tk blh jgk kan nk mgajar..? get well soon yer! :) muaaahhh dr malikha :)

MaMa CyDa said...

MamaLikha:
Mama ngajo kat kolej area seremban. Besok mcm nak kena mc jek dah nih ...

KatekateKite said...

siannyer kak dot.

huhuu....

rehat bebanyak tau!

minum air masak banyak2!

makan antibiotik, biar kuat sikt daya tahan badan tu(ceh,mcm baby plak.hihi)

yelah, kak dot sesejak nih tetiap bulan seseme batuk kan.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

moga cepat sembuh..mama cyda dulu sama ngajar dgn mamamirza(effi) ke?

~~@lyci@~~ said...

siannya kau... take a rest.. xpe, GA aku sebulan.. sempat lg hehe..

MIRZA said...

siannya.. cuti jelah dot.. mmg x sanggup.. tapi kalau badan dah say no.. hhuhu..

MaMa CyDa said...

k3:
ha ... dah mc pun akak hr nih, sgt2 tak larat. tuhlah .. nurul pun taukan tetiap bulan mesti kak dot sakit ... antibiotik dokter tak bg pun sbb still breastfeed kan ...

MaMa CyDa said...

cikbetty:
mekacih bebyk ...
ha ah, kite dulu sama ngajo ngan cik effi tuhlah. tp dia cepat terjun kapal dulu. kite still setia ngajo lagik ^_^

MaMa CyDa said...

alycia:
ha .. nnt sempat aku join. mesti join punya ... :D

mirza:
cuti mmg cuti pun ... tak larat sgt dah hu3