Followers

Monday, January 10, 2011

♥ AJL25 & uPDaTe LiST PeSeRTa GA ♥

Salam oulss .... Alhamdulillah my little Arif dah baik dari demam. 

Jadiknya leh lah mama teruskan kerja2 harian dengan tenang. Kisah AJL 25 malam tadik, banyak benda yg mama missed. Sebabnya tgh nak tggu FT perform mama dah berlayar dulu. Tak larat oooo mata nih ngantuk jek. Setelah beberapa hari tak cukup tido kan hu3 
Apapun result AJL25 pagi nih baru mama tau. Ana Rafali menang ker? Aisey ... mama ingat fav singer mama si FT yg menang. Takpelah ... dgr2nya dia menang persembahan terbaik yg ader aksi selam menyelam dlm air. Oklah tu .... bukan rezeki dia kot nak menang AJL.

Nih ader satu lagik Mama nak update. List nama peserta GA Mama ... Alhamdulillah setakat nih penyertaan amat memberangsangkan. Insya-Allah hari nih Mama akan cuba habiskan terjah blog2 korg ye ... dan Insya-Allah dalam sikit masa lagik Mama akan update hadiahnya. Actually dah ader 2 hadiah kat umah tuh. Mama beli masa g jenjln kat Aquaria tahun bulan lepas. Tapi nak carik lagik. Sebab tahun nih mmg simbolik no 4. Tahun ke 4 perkahwinan, 4org dlm family kami, 4 pemenang GA so hadiah pon Mama akan bagi 4 jugak heheheheh .... so harap bersabar yea ... semuanya Mama akan update satu persatu. 

Attention to ...  lovezalovelady please check u'r blog ya. Mama takleh nak access coz no permission.

Sesambil tuh jom kita layan video Hanyut-FT dlm persembahan AJL 25 mlm tadik ... 
*video sumber drpd en.youtube

11 comments :

~ yus ~ said...

Kenapa nama kita takde...kan kita dah letak link..huhu...

Sedih ni:D

Cik Jue said...

cik jue tak join lagi nanti cik jue join ok.....nanti cik jue info kat lovezalovelady dia budak opis cik jue nie...

Cyda Acme said...

yus:
hu3 dah ader dear ... no46. kita tgh update ... 3hari tak bukak blog dah berlambak2 lak yg join ... hu3

cikjue:
haaaa sila2 join yek ... tq ek cikjue. jgn lupe inform tau :D

Mama Zharfan said...

checked. ada nama me :) tq

BRO_MONDAY said...

salam mama cyDa!!!('',)

wah syok nye nama ai da ada dalam list!!! no.56...ada LUCK tu...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "**MR mama @ hoMe**"
2. New Entry "Lucky is Rezeki Giveaway"

Cyda Acme said...

mamazharfan:
yup .. dah listed :D
u'r welkam dear

bromonday:
insya-Allah .. skang mama lum ader ms nak BW. Bz marking paper lah dear ... nnt dah setel semua mama jengah yek ... :D

~ yus ~ said...

hehe..ok listed, tq

kakngah said...

hhm...
mcm xder dlm senarai jek.. :(

my n3 >>> MAMA CYDA 1ST GIVEAWAY

lovezalovelady said...

sory2.. sy dah ok kan smuanye..
thanks to cik jue sbb informkn..
:)

Hana Kirana said...

assalamulaikum.. Empunya Blog.. Nama say juga tiada dalam senari... ni link saya.. minta semak semula yer..

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

Cyda Acme said...

kakngah & hana:
dun worie ... jap lagik ader lah tuh. Tuan punya blog tak dan nak update sekaligus sbb tgh bz marking paper exam hu3 sabar yer dear ... :D