Followers

Monday, July 25, 2011

Tambah 1 lagik BE dari kekasih gelapku, Nuffnang


Alhamdulillah, bertambah 1 lagik BE tuk blog Mama. Walaupun satu BE dah METERED, walaupun entri Mama takdelah banyak mana. Tukang komen pun takdelah seramai mana. Dan yang paling sadis, minggu lepas follower dah cecah 359, alih² pagi nih Mama tengok, dah kurang 1 pulak. Maybe ada yang terasa hati ngan entri² yang Mama tuliskan kot. Mintak maaflah yer kot ader yang terasa hati dan membuatkan korang terus taknak folo blog Mama. Apapun yang still folo dan rajin bagi komen, tak luper jugak yang rajin singgah ala² silent reader tuh, TERIMA KASIH bebanyak.Cayang korang ^_^

Dan off courselah sayang peluk cium untuk kekasih gelap Mama, Mr. Nuffnang. Pasnih bagilah BE banyak² lagik kat Mama yekk. Muahhhhhhhhhsss ^_^

2 comments :

noor said...

wah best tuh BE menari2 kt blog..masyukkkk

アヌム ちゃん said...

wah tahniah :)