Followers

Thursday, June 30, 2011

TATU PDRM di Seremban esok!!!

Misteri telah terjawab setelah 2 hari berturut² kat Seremban didapati beberapa helikopter PDRM berlegar² di ruang udara. Kisahnya, ada persembahan TATU PDRM malam esok di Stadium Paroi.

Nak storylah kat korang, semalam kan N9 cuti, Mama cam biasalah dok umah MIL sebab Abah keje, KL tak cuti heheheheh Nak dijadikan cerita petang semalam time tunggu Abah balik, Heli PDRM sekali lagik buat aksi kat udara. Naik turun terbang menjunam, sebaik tak terbang terbalik jek tau. Memang terbang rendah sangat. Suspen gaklah Mama, tapi hero² kemain suka nengok. Sampaikan Abang terjerit² nak naik itu Heli. Aduihhhh mana boleh yang oiiii ... Mama tanya MIL. Barulah Mama tau rerupanya dorang nih tengah wat training tuk persembahan malam esok. Memandangkan umah MIL nih memang sekangkang kucing jek ngan Stadium Paroi tuh, that's why lah kami dapat tengok latihan free dari mereka² yang berkenaan.

Tak cukup dengan tuh, biler jek Abah dah balik, Mama ajak Abah gie carik Heli tuh. Lagipun Abang beriya² sangat nak naik. Tak dapat naik atleast tengok pun jadiklah. Yang sebenarnya Mama dia pun excited jugak nak naik. I suke tau naik Heli ... walaupun tak pernah naik huhuhuh. Cian Abah dalam penat² tuh melayan jugaklah kehendak anak bini. Luv you lah Abah .. Muahhh Rerupanya, Heli tuh mendarat dekat jek ngan umah MIL, kat padang yang selalu Abah main bola waktu zaman remaja dulu. Sampai² sekali tuh tengok² dah penuh orang berkerumun. Huhhh cam tak pernah tengok Heli jek mereka² nih. Oppsss I pun apa kurangnya. Kitorang pun apa lagik, join samalah.




Abang sangat² happy sampai taknak balik. Cian dia, frust sebab Heli tuh tak terbang tinggi. Dia sebenarnya nak naik Heli yang bleh terbang. Huhuhuhuh takpe ek, esok kita pegi ok? Itupun kot Abah bagi green lite lah. Kot tak .... dok umah tengok tv jeklah kita bang ....

3 comments :

ejulz said...

syok dpt naik heli.. huHu

MaMa CyDa said...

ejulz:
alaaa dpt duduk jek, bukan dpt naik terbang tinggi. kot dpt yg tuhhh tak tido malam lah mama jawabnya .. takpun tido smbl tersengih ^_^

hasrul hassan said...

Salam..
erkkk dapat naik tak?