Followers

Friday, June 24, 2011

BILA SI ISTERI BERBLOG.. SI SUAMI dan ANAK ?


Letih harinih menyiapkan nota untuk student. Carik bahan kat internet sampai naik juling bijik mata. Lepas tuh layan Juvana sedas dua oopsss kot boss Mama bace, ampun boss, Mama dah stress sangat terpaksa layankan mata untuk carik bahan kat youtube plak ^_^ Last nih ha Mama nak join plak segmen Ben Ashaari. Lama tul tak jenguk umah Mamat Hensem nih huhhh kembanglah si Ben hakak puji ko hensem.

Kalo Mama berblog, Abah ngan hero² cemana? Ehmmm SELALUNYA, Mama amat jarang berblog kat umah. Kalo ader pun time tuh mesti hero² dah tewas tidolah tuh ataupun dapat bukak kejap jeklah dlm 10minit. Saje nak naikkan trafik blog sendiri hu². Sebabnya, pernah Mama cuba nak update tetiba dah kena sound plak ngan Abah "Sudah² lah layan blog". Lepas kena sound, pelagik ... teruslah jari jemari klik button start, turn off computer. Huhuhuh pastuh memang tobatlah nak berblog time dorang² nih berjaga. Berblog kat opis jeklah. Itupun kalo ader masa terluang. Selalunya kot sehari suntuk Mama ader kelas, haramlah nak update. Kekadang nak bukak blog sendiri pun payah. Takpelah .... dugaan tuh untuk Mama teruskan berblog. Dan setakat nih, memang Mama takleh nak jinakkan bebelan Abah. Cemana nak jinakkan, Abah tak membebel macam Mama. Tapi kot dia sound sket jek pehtu tak ikut, siaplah kena jeling. Takot wwwoooooo ^_^

8 comments :

ani said...

terjah dr blog BA...salam kenal

Alya Esprézzo said...

hehe..walaupun dah jadi isteri, masih lagi boleh berblog kan? hehe happy blogging sis! :)

meh jemput dtg umah ! hehhe.. www.alyaesprezzo.com

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

wah majoriti jawab blogging kat opis nih...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/bila-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

aku dan segalanya said...

suami jrg nk bebel kan..hihi

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblog-si-suami-dan.html

Azzah said...

singgah baca entry awak: http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/bila-si-isteri-berblogsi-suami-dan-anak.html

ariana's said...

Salam kenal. Singgah dr segmen sama.
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-isteri-berblogsi.html

ariana's said...

Salam kenal. Singgah dr segmen sama.
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/06/segmen-khas-bila-si-isteri-berblogsi.html

OMR (Rose) said...

sama la kita dot...kat rumah jgn harap la nk on9..kalau hero besar tub x tdo, dia yg sibuk nk tekan....kalau diorang dh tdo..i pun join skalik...kekekeke