Followers

Saturday, March 26, 2011

♥ BiLeR Si KeCiK DaH PaNDai BeRJaLaN ♥

Ha ... mestilah Mamanya yg terlebih suka biler anak dah pandai jalan. Alhamdulillah .. dalam usia 11bulan 8hari, si kecik Arif dah bleh berjalan dah. Lambat sebulan jek dr Abangnya. Kot Abang dedulu umur 10bulan dah berlari dah. Sebab Abang langkau step. Dia tak merasa step merangkak pun. Terus2 bleh berdiri, memapah then jalan+berlari. Apapun Mama n Abah skang nih dah bleh kurus lagi sebab kena mengejar si Adik takut2 terjatuh kerr ... or tetiba terjun dr tangga. Semalam jek dah terantuk kepala dia kat kabinet tv. Cian .... benjol dahi dak hensem yg sorang nih. 



Errr mlm tadik, soklan cepu mas dr Abah ... Adik dah pandai jalan nih, bleh lah dia mintak Adik plak. Errrkkkk .... terkedu jek Mama but Mama still akan jawab ... cian Adik ... dia kan still nyusu badan lagik :D hahahahhahah Alasanmu lah Mama ...

5 comments :

aanie said...

hehe..comel je tengok baby jalan...baby sy ni bila la nak jalan...

Ietams said...

bagus dik...
lepas ni buleh buat acara berlari-larian bersama mama..

comey betul tengok dia kedek2 tu..

cujen said...

comelnye baby!

<a href="http://cujen.blogspot.com><CUJEN THE LEJEN</a>

ieda said...

erghh memang pengalaman yg menyeronokkan .. :))

MaMa CyDa said...

aanie:
takpe ... dia slow2 nak jalan tuh ... sabo ekk

ietams:
hahhaha dah berlarian2 dah pun dik ... ponek!!

cujen:
mama dia pun cumil gak kan :D

ieda:
fuhhh kak mmg seronok tak terhingga ... heheheh