Followers

Wednesday, March 23, 2011

♥ Urusan apa yg perlu diselesaikan?? ♥

Alhamdulillah ... urusan semalam dah selesai dah. Actually smlm Mama pergi exam tuk jawatan Pegawai Teknologi Maklumat kat UKM tuh. Exam start kul 9am sampailah kul 11am. Then kul 11.30am terus start Interview. Jawab exam oklah .... walaupun ader soklan yg susah+tak ingat especially soklan dia swuh lukis flowchart tuk for/next, do/while/loop etc. Masa interview plak, Mama rasa sgt2 down sebabnya dia panggil skali 3 orang masuk tuk interview. Mama sorang jeklah yg pengalaman sbg Pensyarah yang lagik 2orang dah memang Programmer. So agak tipislah harapan nak dapat jawatan tuh. Lagipun masa interview tuh, dorang pun tak tau nak tanya Mama apa. Hu3 takpelah ... ader rezeki aderlah ... kot takde pun takpelah. Nway tima kasihlah bebanyak kat member Mama kat UKM tuh yg bersusah payah lobby nama Mama kat bos dia ... hekhekhek

Kaylah .. jap lagik nak kena keluar ke skolah2 yg terpilih tuk wat marketing. Biasalah dah namanya pun keje kat kolej swasta kan ... kena jugaklah buat keje2 marketing nih. Ehmmm hari nih result SPM kuar. Mesti dorang yg amik result tuh ader berbagai jenis ragam. So tak taulah dorang tuh sumer nak layan kitorgnya brochure ke tidak hu3 tak kesahlah .. janji dapat jugak keluar dr opis nih kejap. Serabut dah kepala otak dok dlm nih. Leh release tensen sket kan hahahhahahaah

4 comments :

Ietams said...

moga² murah rezki kak dot..
dapat kerje tu

MaMa CyDa said...

Insya-Allah kalo ader rezeki ... actually tak mengharap pun hu3

Diyana said...

mama cyda, jom join telekung jersey GA..;)

MaMa CyDa said...

dayana:
okeh, take note ... nnt mama join yek dear ... thanx :D