Followers

Wednesday, March 30, 2011

♥ aKHiRNYa .. HuJaN TuRuN Jua ♥

Alhamdulillah ... setelah beberapa hari kat Seremban nih tak hujan, manjang panas jek sepanjang hari, akhirnya pagi tadi hujan pun turun. Tak silap Mama dalam pukul 3pagi camtuh lah, Mama terjaga dgr bunyik bising ka luar rumah. Rerupanya hujan turun dengan lebatnya. Pagi tadi nak keluar rumah pergi opis pun hujan still turun lagi tp dah tak lebat. Bersyukur sangat2.

Apapun hujan yg turun pagi nih tetap tak merubah suasana panas dalam bilik lecturer kat opis Mama nih. Sebab apa? sebab air cond kat bilik nih rosak lagik buat kali ke 8juta kalinya ... fuhhhhhh dah macam dok buat sauna dah plak Mama rasa nih. Tak taulah apa masalah air cond nih. Baru jek minggu lepas dorg datang repair tp 3hari lepas tuh rosak balik. Takpelah ... atleast bleh bakar lemak2 kami2 yg dah terkumpul banyak nih kan hahhahahahaah

4 comments :

JaSSNaNi said...

tudiaaaa aihhhh.. rosak buat ke 8 juta kali.. wakakakak.. kelakor je bunyik... kita bakor je.. kita bakor... :))

puchong pun ujan gak.. dari kira2 kul 3am tadi.. sampai kul 8am dah stop.. finally hujan after 3 days yg panasssss...

~~@lyci@~~ said...

panas kan skang ni.. sian anak2, tido mlm gelisah...

dot, jom lah cecita pasal pb tu hehe..

MaMa CyDa said...

Jassnani:
hahahah dah geram sgt. Manjang rosak jek. kita bakor ek? suke3 klako lah tgk si usop tuh ... time takot bleh plak dia berlari smbl tolak wheelchair dia tuh hahahah

MaMa CyDa said...

alycia:
aisey zura ... tak nyempat lagik nak cecite pasal pb tuh kan. ehmmm bz la nih tgh marking paper midterm exam stud. esok dah kena key in dlm sistem ehehhe nnt aku call ko kalo aku free yek ... dun worie lah