Followers

Tuesday, March 15, 2011

♥ 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011♥


17 March 2011 - 20 March 2011

Yeayyyy ....  tak kira ... Mama nak ripit lagik nih hu3 Kalo last year Mama join time tuh tgh memboyot2 bawak Arif Najwan dalam perut. So kali nih harap2nya bleh bawak Arif Najwan tengok skali hu3. Walaupun Abah tgh berkursus skang nih, sempat lagik Mama sms bgtau kat Abah nak pegi jugak tgk belon nih wiken nih. Abah plak reply ... bleh ajek .. yessss .... Jom layan picca tahun lepasnya event yek :D

 Nihlah antara belon2 yg kami sempat snap ...

Levi's siapa yang tercicir nih? hu3

Tak kira .... nak pegi jugak!! Hahahaha time nih Mama ngam2 sbln sebelum meletup :D

Melayan kerenah anak2 buah Mama. Betullah korang nih tau, sempat paw makngah ngan mokde swuh beli bubble tuh kan huhuhuhuh

 Wajah2 ceria anak Mama - Ayie Zakwan :D

Last year kitorang pegi, sampai sana dalam kul 5.00 petang tp belon tak naik lagik sbb cuaca time tuh macam nak ujan jek. Tunggu dekat sejam jugaklah barulah satu2 belon dinaikkan ... sebenarnya suka pegi sini sbb suka tgk budak2 kecik teruja tgk belon2 besar tuh berterbangan kat udara. Ayie time nih kemainlah sukanya ... tuh yg ingat tahun nih nak bawak si kecik skali. Tah larat tah tidak nak mengendung si kenit yg makin lasak tuh. Sesilap tahun nih kalo dapat pegi, Abah takleh nak shoot bebyklah gambonya. Sebabnya kena tolong kendung si kenit tuh jugak. Nak harapkan Mama yg shoot gambo2? Kem salamlah ... tangan I tak bedung lah hahahahahahha

2 comments :

ieda said...

hot air ballon fair yer dikk :)

MaMa CyDa said...

ha ah kak ieda ... jomlah pegi cuci mata :D