Followers

Wednesday, March 9, 2011

♥ SToR BaRaNGaN KeTa @ KeDai PoToNG?? ♥

 Tu diaaaaaa ..................

 
Huhuhuhu .... Apo nak buek? Laki den memang gilo kreto .... Nihlah jadik eh ....
Rumah kitorg yg ader 3 bilik tuh, 1 bilik stgh dah jadik stor barang2 keta Abah. Itupun ader sbhgn yg dah selamat kena jual bukan Mama yg jual ek ... empunya badan yg jual hu3 Tu belum lagik Mama revealed bodipart Hundah kat blakang rumah. Lagik haruuu .... Sampaikan Mama bg cadangan kat Abah kalo nak beli umah kena make sure carik umah yg ader 4 bilik or 5 bilik. Tak pun kena buat satu stor khas kat luar rumah .. hu3 Abah .... cam biasa arrr sengih + ketawa jek Mama cakap camtuh. Mama serius arrrr Bah ... huhhhhh

8 comments :

MAMA MIRZA said...

ko blikan ler satu gudang ko.. kedai potong pon sesuwai nih.. hehehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalao eden lah..mmg tak bleh tahan cam gini..dah eden campakkan brg² tu kat lori bosi buruk..erkk(ado moto jaguh dh jadik tukun kat belakang rumah den..tak kuek nak buang)

hehe..anyway salam kenal..first time smpi sini..follow sini and nanti kalao free jenjalan blog sy yerr

Ietams said...

woh! dasatnye kak..
mmg poning kalu diriku melihat kan
bende² ni.. stressssss

Dda Ly said...

hihih saba je la..kne paham ngan hobi suami ye..:)

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

shah-kayrul said...

kalau kayrul...maunyer campak satu tempat...dah minat si suami, pasrah je la...ahaks

makdara TERdiva said...

gila kereta takpe, jgn gila lain..tsk!

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

BRO_MONDAY said...

mama cyda : biasa lah tu...ai pun sama je...bilik stor kat umah ada 1, kecik je..tapi penuh ngan baram kete ai...adehhh~ ada yam dah selamat jual, ada yam masih tersadai...

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...

1.New Entry "SERAM SEJUK~adehhh~"