Followers

Monday, March 7, 2016

Biler Abah buat spotcheck beg sekolah anak ...


 Alkisahnya, pagi² lagi lepas jek akak wassap en suami yang akak dah selamat sampai opis, dia pun reply dengan gambar susunan model kereta kecik kat atas desbod keta. Tu dia .. kemain bersusun kereta rampasan dari dalam beg si budak Arif Najwan .... kamu nih pegi sekolah nak belajar ke nak main? Anak oh anak ... sabo jeklah Mama ngan Abah nih tau .. tah ikut perangai saper gaknya suka bawak menan gie sekolah. Sebenarnya, agak lama jugak dia tak buat perangai nih. La nih dah datang balik pulak penyakit dia nih ... ehmmmm ....

2 comments :

dorsett pink said...

thank u sebab follow saya

Mar Mansor said...

banyak kereta dalam beg ye