Followers

Tuesday, March 15, 2011

♥ HaDiaH GA DaH Di PoS ♥

 
Salam korang ... lama tul Mama tinggalkan umah nih smpi dah berhabuk+bersawang dah pun. Actually semenjak dua menjak nih sangat2lah bizinya sbb nak marking paper yg berlambak2 especially paper B.Math yg student smpi 32 orang tuh almaklumlah .... dah dpt arahan tuk key in dalam sistem sblm MidTerm Exam yg akan bermula Isnin depan. Huhhhh mmg tak dan Mama nak perabih kan menanda nih ... tp ku gagahi jua ngehngehngeh ... 

Apapun Mama nak g tau pada pemenang GA Mama, hadiah korang Mama dah selamat poskan pagi semalam. Nanti tolong gtau Mama ek kalo dah selamat sampai hadiahnya ....Sementara Mama balut-membalut hadiah, apa plak Abang ngan Adik buat ek?


Tido ...... hu3 lagipun time nih mmg dah malam pun dalam kul 10.30. Ehhh mana Abah ek? Ehmmmm ... Abah kena gi kursus kat Genting dari hari Ahad sampailah hari Khamis nih nnt. Jadiknya, kami 3 beranak berkampung kat umah MIL. Aduhhhh .... lama betul abah gi kursus nih. Next week gi audit kat Kelantan plak. Kena tinggal lagik .... Apa nak buat ... dah keje Abah mmg asik kena Otstesen jeklah ... Redha jeklah ....

No comments :