Followers

Monday, January 17, 2011

♥ CePaT SeMBuH Ye aNaKKu DaN PeNGuMuMaN PeNTiNG♥

Hari nie Mama EL lagik. Actually bukan EL tapi UL (unpaid leave) sbb opis Mama dah allocate kan sebulan kitorg leh amik cuti sehari shj. Last week dah EL gak so mmg kena UL lah hari nih .. Tak kesahlah ... unpaid pun unpaid lah. Baby Arif still lum pulih cam biasa. Tapi dah takde muntah2 cumanya berak2 jek itupun dah tak cair lah. Kesian Mama tgk dia lembik jek badannya tuh. Muka pun dah cengkung. Asik nangis jek lah.

Cepat sembuh ye sayang .... Mama rindu sgt2 nak tgk adik ceria cam sblm nih. Aktif n leh panjat meja. Gurau2 bergumpal ngan Abang. Dan yg paling penting, Mama rindu sgt nak tgk senyuman comel adik n gelak tawa adik yg besar tuh. Cepat sembuh ye sayang ..... Sedih Mama tgk adik tak bermaya jek.

Dan sekali lagik pada peserta GA Mama, pada yg Mama lum terjah tuh harap bersabar ye ... Mama belum ada masa lapang sangat. Harap2lah korang paham yee ... jgnlah sampai nak tarik diri. Lagipun tempoh GA nih ada sbln lagik. Mama pun tak sangka anak Mama leh sakit teruk camnih skali. Masuk hr nih dah 6hari dia sakit. Ini pun Mama curik gak masa tuk update. Takleh lama. Jap lagik dia bangun, mmg Mama takleh nak pandang lah blog nih. Harap uolls faham dan bersabar ye .... Terima Kasih banyak2 Mama ucapkan pada yg sudi join tuh :D

9 comments :

BRO_MONDAY said...

salam mama cyda...
semoga adek arif cepat baik dan aktif macam biasa...anak ai pun penah gak alami nye...skam umo nye dah 15 bulan ('',) memam cian nengok pun masa die ngah sakit camni...
ape² pun sabar tu pentim...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "-* aKTiViTi aHaD MaLaM iSNiN *-"
2. New Entry " HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY"

Izzatul Iman said...

semoga anak MaMaCyDa cepat sembuh...

Lelord said...

alahhhh ciannya. get well soon cayang. mama sabar yek!

~~@lyci@~~ said...

alah, ciannya Ariff.. get well soon babehhh..

Mama Zharfan said...

moga Arif cepat sembuh..Amiin

Ietams said...

siyan dia..
muga² cepat sihat ye dik!

ummi_khalish said...

Siannyer..semoga c kecik sihat kembali....

tiefazatie said...

moga arif cpt sembuh sis..

Cyda Acme said...

thanx guysss ...
well Arif dah ok dari muntah2 n cirit cumanya badan dia still lemah jek lagik :(