Followers

Wednesday, January 26, 2011

♥ RaSa² CaM NaK MaRaH JeK NiH ♥





<--------------- Nampak ini muka?? Boring giler Mama kelas malam nih. Nak tau sebab apa? Ha ... nih nak bgtau nih. Student Mama bleh plak tak datang. Dahlah makhluk nih sorg jek yg amik subjek Mama nih. Aduyaiiii .... Sabo jeklah.
 
Ha .... meh plak tgk betapa golap gelito Lab Mama. Rasa cam nak menjerit jek nih kat opis nih. Baru kejap tadi Mama call student tuh dia bleh ckp dia lupa ader kelas hari nih. Mggu depan ko dtg mmg siap lah kena bebel ngan Mama sepanjang dlm kelas tuh nnt. Sukahati jek dorg nih. Kot taulah kan ... baik Mama dtg opis pagi tau. Takdelah kena balik smpi kul 9.30pm!!!! 



aRRRRGGGGHHHHhhhhhhhhhhh......

8 comments :

azza said...

ala...cian mama...
klu tak dh leh manje2 ngn ayie n ayip kan...
xpe kak..balik je..hahahaha...

Mama Zharfan said...

me dtg click ur HB;)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

Ietams said...

memang betul punye muka bengang tu..
kalau tak bengang rasanye memang tak patut..

~ yus ~ said...

nilah student skrg ye, bukan dia tunggu kita, kita tunggu dia..huhu

MAMA MIRZA said...

huhu.. sabar².. paham sangat.. dah ler kena tinggalkan hero² tuh.. huhu.. next week tibai je budak tuh.. haha..

mekchu said...

itu mmg boleh menimbulkan kemarahan.......... gerrrrrraaammmmmm....

MaMa CyDa said...

geram+bengan smlm kejap jek. Balik umah tgk muka that 2 boys terus hilang apa benda yg jadik kat opis :D

Cute MuM said...

klik HB!