Followers

Friday, January 14, 2011

♥ CuTi SeMPeNa HaRi KePuTeRaaN YaM TuaN N9 ♥

Yeayyy .. hari nih N9 cuti. Best betul dapat cuti hari Jumaat. Cam biasalah, kalo Mama cuti otometik Abah pun kena cuti gak. Sebabnya tak danlah Mama nak jaga hero2 nih sensorg. Lelebih lagik, beby Arif lum lagik baik dr kena ceriberi. Walaupon hari nih dia dah bleh ceria cam biasa but still kena ceriberi cumanya takdelah teruk sgt. Memandangkan hari nih hari Jumaat, so takde maknanyalah kitorg nak gie jenjalan sbb Abah cukup tak gemar berjalan2 time hari Jumaat. Payah nak g semayang Jumaat nanti katanya. So memula tadi dah decide lepas Jumaat nak glah shopping2 barang dapur sket. Tapinya .. elok jek lepas Mama semayang Zuhur, Ayie lak tewas di atas katil. Tak lama pastuh, Adik lak menyusul .... 
Ehmmm ... baru cadangnya nak beli bahan tuk buat Popia Pisang. Skali tuh 2-2 hero tewas ... jawabnya goreng keropok lekor jeklah ... itupun Abah yg goreng hahahahahahah

Adik ... cam biasalah, kalo tak sehat mesti dia nak tido dlm seat nih :D

p/s Peserta GA Mama yg baru join, Mama tak sempat lagik nak terjah. Maklumlah ... kalo kat umah mmg payah sket nak update blog. Tunggu hero3 dah lelap baru leh update.

No comments :