Followers

Tuesday, January 4, 2011

♥ LaWaTaN SaMBiL BeLaJaR ♥

Ke mana? Mana lagik ... melawat fish banyak2 lah (bak kata Ayie)
Last Thursday kitorg satu family pakat bawak anak2 g Aquaria tgk ikan2 kat sana. Mama dah lama betul nak gi sini. Dari zaman bujang bawak sampai dah beranak pinak barulah Abah sudi nak bawak. Hahahahha tp masa dah smpi sana mmg lagik best kalo pegi time dah ader anak2. Baru seronok tgk anak2 terlopong tgk ikan2 besor kat dalam aquarium tuh. Jom kita layan piccas yek ... 

Sorilah hari nih cam kena rushing sket coz petang nih Mama kena Invigilate Exam hu3

 Kami yg teruja tgk ikan dlm kolam. Leh pegang lagik hu3
 Belut letrik
 Buaya nih menyuruk jek ...
 Anak mama yg sorg tuh gaya dah HipHop tp ader punting lak kat mulut hu3
 Teruja
 Ikan dlm balang
 Sempat lagik posing hu3
 Buntang mataku melihat ikan ...
 J.A.W.S
 Pari nih besar giler ....
 Mama jek sibuk posing Adik lak terlopong tgk fish yg besar2 tu
 Abang dok jauh sbb takut fish tuh dtg kat dia hahahahah
 Mama posing lagik :D
Piranhaaaaa .....

Kesimpulannya mmg best sgt2 pegi sini hu3

No comments :