Followers

Friday, December 3, 2010

Yeaayyy ... eSoK BaLiK BaTu PaHaT

Tik Tok ... Tik Tok .... lagi setgh jam jek nak abis waktu keje. Nak gtau kat uolls esok mama akan berangkat pulang ke tanah tumpah darahku di Batu Pahat, Johor. Wahhhh suka betul sbbnya last balik BP ms raya harituh. Alang2 Selasa nih cuti, so mama awal2 dah gtau kat abah swuh amik cuti ari Senin nih sebab nak balik BP. Tak sabarnya nak balik. 4 hari cuti maknanya 4hari lah blog nih tak berupdate. Tapi kot ada masa Insya-Allah mama try lah jugak update dr sana. Kat BP line berukben celcom sgt2 lah hampehnya. Kat umah tuh ader streamyx tp kang jap lagik kena berebut plak ngan Big Boss (my beloved abah) n my lil bro. Tengoklah cemana ... kot sempat mama update lah yek .. kot tak jwbnya tggu jeklah mggu depan huhuhuhuhu

Doakan kami selamat pergi dan kembali yeee ... miss u uollsss!!


*picca credit to Aku Orang Batu Pahat FB

5 comments :

MAMA MIRZA said...

selamat bergembira di kampung.. semoga selamat pergi dan balik.. kalau dah namanya berukband mmg cenggitu.. huhu...

Cyda Acme said...

mekasih ... :D

MAMA MIRZA said...

dot... aku ada tag ko...
AndaSuka...Segmen mari masuk senarai BlogLarian

tgk ya...

Amy Syaquena said...

As'salam..

semoga selamat dalam perjalanan ye..

Cyda Acme said...

mamamirza:
will join later yek :D nway tq

amy:
tq dik ... tak balik kg ker?