Followers

Wednesday, December 22, 2010

♥ How I Met Your Mother ♥

Gambar ihsan dari en. google ...
 
Mama ngan abah skang nih tgh addicted ngan citer nih. Hu3 tak tau kenapa tp kalo citer ni tgh on air mmg melekat jeklah kat dpn tv tuh. Anak2 melalak menangis pon leh tak dgr. Hu3 cian dorg. Hari nih mama agak boring dok kat opis nih. Sebab pg nih kelas satu jek. Petang takde kelas :D so mama pon gigihlah carik kat internet kot2lah leh donlod citer nih. Carik punya carik jumpalah bbrp website yg bleh tgk online. Best nih ... kalo gtau abah mesti dia tak buat keje kat opis tuh nnt hahahhahaah 
Oraitlah pada sesapa yg juga penggemar citer nih leh klik website nih ek ...

2 comments :

Taufiq Tiramisu said...

saya ada full season dari 1 - 6..hehee..jenuh nak mendownload semua tu ;)

MaMa CyDa said...

taufiq:
aisey dik ... awak ader ke full season? alelelelle bleh bg kat akak tak? nak ler jugak ... jenuh arrr nak donlod dr awal hu3