Followers

Wednesday, December 22, 2010

♥ TeRaNG LaGi BeRSuLuH ♥

Tadaaaa ..................

Inilah hasilnya En. WGD kena inspection ngan pakcik J hari Isnin depan lepas. Abah jeklah pun yg pegi. Abah kata bukannya dia check tinted jek tp habis satu keta dia check dr enijn, ekjos ekzos, rim dan sebagainya ... betul2 takde keje tuh ... sebaiklah En. WGD nih dah mmg sah dari segi undang2 ... Weee huuuu sudah lepas ... tapi ..... huwaaaaa panaslah mama n adik kat blakang tuh + tak privacy sgtlah kalo time adik nak nenen ehmmmmmmmm .......

3 comments :

Ietams said...

memang tak best kan kalu tinted tak gelap bile bf anak dalam kereta..
adusss.
gantung kain la kak kat cermin,
baru selesa nak bf

Amy Syaquena said...

As'salam...

kete en.hubby pun kena hari tue , kelakar je kalau tak bertinted...

Cyda Acme said...

ietams:
mmg pon tak seronok rasanya ... nak gantung kain? hu3 nnt si abang n adik yg buat main kain tuh ... hahahah

amy:
lerr kena jugak? ehmmm ader member gtau pakcik J mmg aim keta2 EK n EJ jek skang nih .. pesal tah ...