Followers

Monday, December 20, 2010

^^GiVeaWaY SKaNG Nie MeNGaRuT???^^

Terpanggil rasanya mama nak komen sama n3 MamaZakwan pasal tajuk hangat kat atas tuh.

Ada "sum1" yg komen kata GA skang nih mengarut melainkan kalo hadiahnya adalah sebijik sebuah KERETA. Ada ke patut komen camnih? Pada mamalah kan org yg buat komen camnihlah sebenarnya mengarut. Taknak join takyahlah join. Tak perlulah nak buat kenyataan yg menyakitkan hati smpikan pihak penganjur terpaksa membatalkan GA tuh. Senanglah kot hati "sidia" bila ader yg batalkan GA. Dia mesti rasa dia betul n dah menang. Kalo nak buat GA hadiah kereta tuh tgklah mampu ke tak? Nama pun GA kat blog, of course lah hadiahnya yg seIKHLAS hati. 
Ingat senang2 ke nak bagi present kat org KERETA. Kotlah "sidia" nih teringin sgt nak dapat hadiah kereta, ha pi lah join pertandingan2 yg bg hadiah kereta cam Raja Lawak ke, Sehati Berdansa, Akademi Fantasia ke. Tak pun si dia nih jeklah yg buat GA hadiahnya KERETA. Kompom ramai giler yg join.
Pendapat mama lah, mama nih saja suka2 nak carik ramai kenalan join GA or Contest. Kalah menang tuh adat pertandingan. Takdelah smpi nak buat musuh plak. Ader jugak mama terbaca dlm blog kengkwn, siap ader nak remove jd follower sbb contest dah abis n dorg tak menang. Kelako .. kelako ... cam bebudak. Mama pun join byk gak contest. Tapi tak mengharap pun kemenangan tu. Tapi kalo dah menang tuh kira REZEKI. 

Kesimpulannya, malas nak tulis byk2 nak sambung marking paper then jap lagik nak masuk kelas ngajo. Lagik baik dr pk pasal "sidia" yg mengarut nih .. hahahaha

8 comments :

Ummi Izzah said...

betul tu dear ...
lantak la apa org nak kata ...
yg penting kita ihklas..

Aku Ibu Muda said...

Kalau tak nak join, dok diam2 sudah...mengong org camtuh

Btw, AIM pon nak buat GA nanti..hihi :)

Dunia Aku

eima said...

sape kah minah tuh ... mai aku nk pi tgk die nye entry ....

Cyda Acme said...

ummi:
malas kan nak pk org2 camnih hu3

AIM:
nak buat GA ker? nak joinnnn!! :D

eima:
ha ... pe lagik. g lah terjah :D

Nana said...

heheh dah panjang plak entry pasal ni ek..
mula dari blog ya alya, pastu kt blog saya, pastu kt blog nad pastu kt blog ni
mmg org tu sewel..jeles la tu xpernah menang GA..tu pasal wat statement mcm tu..

ni entry saya buat pasal org sewel tu
http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/giveaway2-hari-ini-adalah-mengarut.html

Amy Syaquena said...

As'salam..

x masuk akal langsung..geram lak amy..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

Adem and Cats said...

giveaway tu saja2 je.. nak kasi keta tu huhu agak2 kot.. :P

Adem n cats meowww

Mata Hati said...

mungkinkah sidia tu melepas geram kerana tidak pernah memenangi sebarang giveaway.. mcm2 ragam blogger ni