Followers

Wednesday, December 15, 2010

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"

Issyyhhh .. sempat lagik nih mama nak join GA dari GTO @ Eyriqazz.

So jom kengkwn mari kita memeriahkan lagik GA Eyriqazz nih. Due date 31Disember2010 tau.So cepat2 ... 
Apa yg best pasal GA nih sbb kalo yg terpilih akan dapat Voucher dari Haven Restaurant. Haven Restaurant? Serius mama tak pernah dgr. Almaklumlah ... dok kat ceruk N9. Dah dekat 3thn lebihlah mama tak jejak kan kaki kat area KL nih. Korang cemana? Sama gak cam mama ker? Or korg mmg dah biasa g makan kat sini? Jom kita jenguk2 apa yg best pasal Haven nih ... |HaVeN ReSTauRaNT| 
 
Kenapa mama nak sgt2 voucher nih? Setelah mama jenguk2 website haven nih ditambah lagik plak baca n3 eyriqazz masa dia g dinner kat sini, terliur jek mama tgk pemandangan apatah lagik makanannya. Paling teruja ... kat atas awan tuh .. hu3 Dalam hati nih terlonjak2 nak pegi. Harus tunjuk kat abah tempat nih. Takpelah sekali sekala kami anak beranak dinner kat tmpt jauh sikit (60km tuhhh Sbn-->KL) Akan mama usahakan tuk memujuk abah hu3

Orait ... mama nak ajak kengkwn lain tuk sesama join GA nih ... 
MamaMirza
Alycia
SiComel

No comments :