Followers

Friday, February 18, 2011

♥ MaMa CyDa 1st GiVe aWaY ♥

 *sticky mode until 18Feb2011. For new entry please scroll down*

Sempena bermulanya tahun 2011 nih, Mama sajalah nak buat 1st GiveAway. Berdebar rasanya nih sebab pertama kali buat. Tah ada yg nak join tah tidak gaknya ... Apapun marilah beramai2 join GA mama yg pertama nih ye. GA nih diadakan sempena Mama akan menyambut ulangtahun perkahwinan kami yg ke-4 pada 18Feb2011. Jadiknya secara otometik, GA nih akan berakhir pada 

18 Februari 2011 tepat jam 9 AM

 
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.
 Senang jek kan? Pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah oleh kami ber4. Maknanya ada 4 orang pemenang. Ada lagi .... Hadiah misteri akan diberikan kepada Follower bertuah iaitu follower yang ke 77. Hadiah?? Tak mampulah Mama nak bagik hadiah KERETA. Tapi yang pastinya something yg boleh dijadikan kenangan. Will update later yaaa ...

Oklah untuk permulaan Mama nak tag :

ehhh terlebih sudaaaa ..... 
Nway ... Selamat join GA Mama yang pertama nih ye ....  

220 comments :

«Oldest   ‹Older   201 – 220 of 220
♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

ieda said...

akak joint

http://iedaimmi.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

Zue AnnaLeeya said...

salam kenal..
join jgk..

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

eT said...

join jugakkk

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

eT said...

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

kakyong said...

amboi rqamainya yg join..

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

LyNn'Azlina said...

tidak melepaskan peluang join jugak ni

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

yatie chomeyl said...

dah join

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

mariah_smile said...

mama, saya dah join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

zahidah dihaz said...

good luck untuk semua peserta...


New entry: Team Medical Dragon 2

SoFiaHB said...

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

LYA m@m@ ASYA said...

JOIN:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

TQ

MiMie AddNin said...

MIMIE JOIN...
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

ieda said...

salam
sorry , akak dah letak link kat side bar dahh .. lupeeer ekekek

lurun nauzzi namzar said...

saya pn dh join...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

NoRMa aZurA iSMaiL said...

saya join

http://contestheartyz.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-giveaway.html

ika puk puk said...

ika letak kt dlm slide kt sblah tu sbnarnye..
sbb bnyak sgt contest ngn ga..
klau xbleh, t mama gtau ika..
ika buat blik..

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/mama-cyda-1st-give-away.html

join

DIANA said...

me as refferal

http://edmia.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

and pleas follow me back :p

«Oldest ‹Older   201 – 220 of 220   Newer› Newest»