Followers

Monday, February 28, 2011

♥ 2 eKoR SiNGa MeNYeRaNG oPiS MaMa!!! ♥

Ha .... terkejut tak tgk tajuk tuh? Series Mama tak tipu .... Sempat lagik kitorang snap gambo singa tuh ... Jom tgk jom ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

 Heeeeee .... Bukan singa betul .... Tapi tarian singa daaaaa. So last week hari Jumaat kolej Mama buat sambutan CNY. Siap panggil tarian singa bagai lagik. Mama lak mmglah teruja betul tgk singa2 nih dtg. Sebabnya mmg dari kecik lagik, kalo ader jek jenjiran yg panggil singa2 nih dtg umah, Mamalah orang yg paling kepoh skali nak tgk. Tak padan ngan takot mercunnya tuh, tetap gak nak tgk. Sebab rasa singa nih comel jek hu3. 2 ekor singa nih yg kaler merah tuh sgt2 notty. Tau sebab apa? Sebab dia suka kacau2 kami2 yg ladies nih. Siap datang dekat n nyondol2 lagik kat kitorg hahahahahah Mama? Tetap menten amik video ngehngehngehngeh .....


Kat atas nih plak aksi2 gediks kami2 yg staff nih hahahahah Bukan selalu dpt berposing sakan camnih tau. Nak2 bagi Mama yg mmg tak pandai nak berposing nih. Oooopppsss kalo korang pasanlah kan, tema kitorg harituh kaler MERAH. Suka jek tgk semuanya merahhhhhhhh jek. So next year nak panggil lagik ker? Hu3 nih pun cost dia dah cecah RM400 tau. Tetiba plak opis Mama nih cam banyak jek duit. Heran tul kan .... takpelah, tuh Mama tak masuk campur. Jangan sok2 ader yg mengungkit sudaaaaaaa ...... hahahahahhaha

4 comments :

MAMA MIRZA said...

dulu singa tak pernah dtg.. hehe.. nampak syok je kowang..

MaMa CyDa said...

mamamirza:
skang nih kena byk strategi nak tarik student masuk sini. Almaklumlah ... la nih cam dah suam2 kuku jek student yg masuk. Nak2 stud network. Total dorg cume 16org jek tau. Next sem 3org dah grad. Huhuhuhuh takot dah aku ngan Ng nih ... sesilap kena transfer branch lain :(

ieda said...

waa semangat CNY masih ada yer :)

MaMa CyDa said...

ieda:
semangat 1 Malaysia kak hu3