Followers

Wednesday, February 23, 2011

♥ DaH PRiNT ouT ♥

Seperti yang dijanjikan, InsyaAllah dalam minggu nih tinggal esok ngan lusa jek pon Mama akan umumkan mereka2 yang bertuah memenangi GA Mama .... List nama sudah di print cumanya nak menggunting tuh makan masa sketlah ... Alhamdulillah seramai 192 orang yg telah sudi join GA Mama nih. Mekasihlah korang sumer ... Cayang uolls .... Tunggukan pengumuman pemenang dari Mama yek .... saje nak bg korg tertunggu2 heeeeeeeee


Opppssss .... lupa nak gtau. So secara otometiknya mana2 senarai nama yg tak complete tuh mama terpaksa removekan dari list yek .... mintak maap bebyk ....

6 comments :

nanakimie said...

hehe..sapa lah yg bertuah tu:)

DIANA said...

xsaba nak tauu......walaupun mc susah je nak menang..hihihihi :p

ieda said...

x sabar jugak nak tau , lama dah nie .. harap2 ada tuah :))

DiNaZ said...

harap kali nie berpeluang menang

Zura said...

xsabarnye nk th sapa menang nie...

MaMa CyDa said...

hu3 ...
sabar yek ... jap jek lagik mama announce kan :D