Followers

Wednesday, February 23, 2011

♥ KeMaLaNGaN PaGi TaDi ♥


Kejadian berlaku pagi tadik kat simpang nak masuk ke taman perumahan Mama. Lepas Mama hantar anak2 ke "skul" sebabnya hari nih Mama masuk tgh hari .... ada kelas malam. Sampai jek kat simpang tuh Mama terkejut tgk ader keta polis bagai then ader objek tergolek atas jalan bebetul depan Mama. Dalam hati dah dok pk cemana lah Mama nak masuk simpang situh nih. Polis nmpk jek Mama bagi signal ke kanan dia terus tahan keta2 dr arah bertentangan then swuh Mama jalan terus. Mama tak puas hati nih sbb Mama nmpk motor tergolek atas jalan n agak remuk jugak then nmpk ada atok kena angkat ngan org ramai dr tetegh jln. Kepoci nya pasal .... Mama terus masuk kat area paking depan deret2 kedai kat simpang tuh. Buat2 lah masuk kedai beli roti sebuku muahahahahahah pehtu bayo kuar dr kedai pasang tinger jap kat makcik2 kat luar tuh nak tau citer apa yg berlaku sebenarnya. Dah tau Mama cecepat g tepi2 longkang besar kat tepi jln tuh terus snap2 amik gambo. Pehtu ngan selambanya jalan masuk keta balik. Time nih pasanlah makcik2 yg dok soksek depan kedai tadik soksek2 plak smbl pandang kat Mama ... hahahahha lantaklah ... Mama nak masukkan bahan dalam blog. Kot makcik2 ader blog leh lah reviewciter nih kat blog Mama yek ... hu3 Tapi gambo tak brp nak cantiklah ... maklumlah .. henpon murah .....

2 comments :

ieda said...

ekekek makcik2 tuu x der blog lah dikk :))

Ietams said...

alahai.. siyan kat mangsa kemalangan tu.
harap² semuanya selamat la kan