Followers

Monday, February 21, 2011

♥ BLueBeRRy TaRT ♥


Ehmmm ..... yummy ..... Sedap betul blueberry tart nih. Jangan tertipu yeee. Nih bukan Mama yg buat tp SIL Mama. Fuhhhh .... SIL Mama yg sorang nih seorang cikgu tp kalo bab memasak especially buat kek ke or benda2 yg  seangkatan dgnnya mmg terel. Mama? huhhhh pernah sekali ... diulangi ... SEKALI yea ... Mama try buat kek. Itu pun yg instant jek pun. Tak jadik!!! Terus tawar hati dah .... Muahahahahah tak taulah ... Mama nih mmg lah takde bakat memasak pun tp kalo takat memasak yg goreng2 campak2 tuh bleh lah. Kalo nak swuh buat kek ke, cheese tart ke ... or puding sekali pun tak pernahnya lah menjadik. Koman2 semuanya dah siap akan masuk ke longkang or bakul sampah kat dapo tuh. Takde bakatlah bab2 nak buat kek2 nih. Niat di hati tuh teringin nak cuba lagik. Tapi takot tak jadik lagik .... So ader sesapa yg terel buat kek yg sudi nak bagi nasihat or paling tidak pon jadikan Mama nih tukang makan korang ... sila2 lah yek :D

2 comments :

NoRMa aZurA iSMaiL said...

nak cikit, bley??terliur tengok

MaMa CyDa said...

norma:
hu3 nntlah Mama rerajinkan diri tuk buat. kalo sedap baru leh bagi norma cket :D