Followers

Monday, February 14, 2011

♥ TuRN MaMa LaK KeNa DiaRRHoea ♥

Adusssss ..... Mama lak kena diarrhoea .... Dah 3 hari hokey ...
Tak larat betul rasanya nih ...
Tapi apakan daya ... demi kerana ingin mencurahkan ilmu didada ... cehhh mencurah lah sgt huuhuhuh
Ku gagahkan jua untuk ke tempat kerja ...... 
Bukannya apa .... Last week hari yg sama gak Mama dah amik EL sbb si bujang yg sulung tuh demam panas. 
Jadiknya ... last week tuk kelas hari Senin tak ngajo lah kan. So kalo harini Mama MC lak .... dah 2 mggu berturut dorg tak blajo. Walhal bln depan dah nak Midterm Exam. 
Terpaksalah ... gagah gak nih. But tgh hari tadik, lepas jek lunch Mama terus teguk ORS n telan pil "ceriberi" Alhamdulillah .... ada perubahan sket. So nite class still on as usual but balik awal lah ... since Mama masuk opis awal tadik ... ngeh ngeh ngeh ....

** Doakan Mama cepat sembuh yek ....

4 comments :

ieda said...

aduhh ciann nyer dikk ..
huhuh akak tahu mcm mana rasanya kena nie .. sampai lembik2 ke diri ..

MaMa CyDa said...

Memang kak .... seksa jek rasakan ... nih still kat opis lagik nih ha .. tp bg student wat lab exercise jek.

~~@lyci@~~ said...

ciannya kau dot.. kalau demam xpe kan, tp kalau kn penyakit ni mmg azab hehe.. nasib kau kuat smgt.. untung student kau dpt lect camni hehe..

mama zakuan said...

semoga cepat sembuh....