Followers

Monday, October 3, 2011

Ehhh ... Ayahandaku masuk suratkhabar? Wahhh ... glamer kejap ...

Sabtu lepas tengah otw nak balik umah MIL, dapat call dari Uncle Mama, semata nak bagitau yang paper NST Jumaat lepas gambar ayahanda Mama keluar terpampang besar katanya.Dan lagi, Uncle Mama swuh carik paper NST tuk simpan wat kenangan. Wahhh ... mana pulak nak carik tuh. Lepas tuh dapat pulak sms dari adik perempuan Mama semata jugaklah nak bagitau, paper Utusan pulak, keluar gambo ayahanda kami. Mak aiihhh bebetul glamer Abahku ini. Sesampai jek kat umah MIL, MIL Mama pulak tanya Abah Mama penerbangan pertama ker? Sebab katanya macam gambar Abah jek dalam paper tuh. Haaaa ... memang sahlah tuh betul gambo ayahandaku tercinta. Tak tunggu lama terus selak paper carik sampai jumpa. Aduhhhh .... rindu betul biler dapat tengok gambo Abah. Tercarik2 jugak takde ke gambo Emak ek? Hehehehehehe

 Close up (amik dari FB cousin Mama)
Nih petikan asal. Henpon tak canggih, cengginilah hasil gambo yang dapat ... 

Rindunya kat Mak Abah. Apa khabar mereka ek? Jumaat lepas, pagi masa Mama tengah drive ke opis, dapat panggilan no +000001132. Biler angkat sempat dengar "hello" jek terus terputus. Huwaaaaaa ... itu sore Emak!!!! Try call balik tak dapat, call adik-bradik lain, dorang kate takde pulak Mak call. Ehmmmmmm .... Malam tadik jek 2-3 kali mimpikan Mak & Abah .... Rinduuuuu .....

2 comments :

♥Hernee Nazir♥ said...

ooo ayah n mak akak gi haji ek? mudah2an slmt pergi n balik n mndpt haji yg mabrur..amin..

eB ezrin said...

:)