Followers

Thursday, September 29, 2011

Panggilan Haji Ayah Bonda tercinta

Semalam Mama cuti semata untuk berjumpa dengan Mak Abah Mama sebelum mereka berangkat ke tanah suci Mekah hari ini. Nih merupakan kali ke-2 Mak Abah menunaikan haji. First time dulu, tahun 1998. Masa tuh Mama dalam semester 3 diploma. Sedih time tuh sebab tak dapat hantar hatta amik dorang sebab, masa time dorang nak berlepas tuh, Mama ada project presentation dan masa dorang balik pulak, Mama tengah final exam. Ingat lagik, lepas present terus berlari ke toilet, dan² nangis dalam toilet tuh sbb teringat kat Mak Abah. Itu yang seboleh²nya tahun nih, Mama tetap jugak berkeras nak hantar dan nak amik dorang. Alhamdulillah, sekarang nih, Mak Abah dah selamat berlepas.


 @Rumah KakLong, Serdang.
Bergambar bersama kaum keluarga ...
Dah start sebak biler satu²nya adik lelaki Mama azan. Time bersalam-salaman takyah citer. 
Berjuraian airmata tak henti².
 @ Kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya.
Kemas² beg lagik. Bizi betul Abahku yang sorang ini ... ehehehehehe
Mak Abah tercinta ... Semoga Mak Abah mendapat haji yang mambrur, dikurniakan kesejahteraan untuk menunaikan ibadah dan semoga selamat pergi dan kembali. Amin!!!! We love u Mak & Abah ... Muahhhhh

3 comments :

mamawana said...

Assalam

Semoga emak dan abah selamat pergi dan kembali. Mamawana pun dapat panggilan Hajijuga. Cuma tak sempat dan posting entri pasal haji lagi. Tunggguuu... you wait wait aaa....

Alycia said...

smoga selamat pergi & kembali..

♥Hernee Nazir♥ said...

smoga mndpt haji yg mabrur..

kak cyda..nti kem slm uderk..rindunye kat die..