Followers

Thursday, October 27, 2011

Gelabah bila entri tak keluar ....

Itulah ... dok gatal tangan nak letak widget² canggih, sekali tuh tetiba jek blog Mama jadik camnih ...

Klik lah kat mana² blog archive tuh tapi entri takmo jugak keluar. Ingatkan blogger problem, skali bukak blog Hot Mama, elok jek plak. Last² perasan kat shoutbox, eB shout kata entri tak keluar. Ahhh sudah, mmg naya jek nih. Hahahahahah kesnya kekonon nak letak widget "read more" kat post. Tapi nih plak jadiknya. Sebaik buat back up. Kot tak .... memang jenuh nak edit balik coding dia tuh. Heeeeee pasnih sumpah dah taknak godeh2 lagik .... padan muka haku!!! Gelabahhhhh ..... ^_^

8 comments :

sue zainun said...

sib baikkk..hehehe
saya pun pernah kena gak camtu..almaklum xberapa nak pandai bab2 blog nih.last2 dibiarkan je camtu.itu yg serabai je blog saya..huhu

mekchu said...

sebab tu mekchu tak tukar template, tak tambah widget.. hahah alasan.. nasib lah back-up dan ternyata berjaya bila restore.. fuuhhh....

LYAfrina said...

hehe.. sib baik blh dpt semula n3 tu..kalo x sayangnyer kan.. smua tulisan kita kt sini knangan blake kan.

MaMa CyDa said...

sue:
tuhlah kan ... org tak brp nak pandai bab2 blog cam kita nih, biler skali buat ... mmg haruk pikuk jadiknya ^_^

MaMa CyDa said...

mekchu:
patutlah belog mekchu oren jek selalu hikhikhik ... mmg nasiblah buat back up ... kot tak ... jenuhhhhh ^_^

MaMa CyDa said...

LYA:
betul3 .... harap2lah anak2 dah beso sok dorg bleh baca apa yg mama dorg dah rakamkan dlm nih tuk mereka ^_^

Ietams said...

memang betul tak keluar entry pun semalam kak..
ingat kot tgh dlm revovation..

~ yus ~ said...

nasib baik ok semula ya...