Followers

Sunday, October 30, 2011

Cuti-cuti Malaysia ....

Bersempena Negeri Sembilan menang Piala Malaysia, jadiknya kami anak beranak berpakat nak cuti2 Malaysia ke Pantai Timur. Ehhh pantai timur plak jadik pilihan kan? Macam saje carik pasal jek nih?

Okey ... tang kami nak pegi bercuti disebabkan N9 menang tuh tipu. Sebenarnya, memang dah rancang lama. Kalo ikutkan bukanlah cuti2 Malaysia pun. Abah ader miting selama 3 hari di negeri pantai timur tuh. Kebetulan, bilik dapat untuk seorang. Pelagik, sambil menyelam minum airlah kami. Hangkut anak beranak kekonon pegi bercuti. Sudahnya nanti kitorg dok dalam bilik jek jawabnya hahahahah takpelah, sampai sana sok, taulah Mama apa nak buat ^_^

Ehh ... dah 2 kali dah N9 menang nih. Takkan sehari cuti pun takde ... KEDEK betul lah ....

~ Saya anak jati Johor ahakksss ~

4 comments :

~ yus ~ said...

hehe..saya pun biasa ikut suami meeting/bengkel ni...tp tulah, banyak duduk dalam bilik je. Atau pun main swimming pool kat hotel tu...hehe

Ietams said...

bile nak perginya tu kak dot?
seronok tu..
tak kesah la ngikut mcm tu kan, janji dapat minum mase menyelam tu..
boleh jimat kos penginapan dah kat situ

Alycia said...

xpayah la cuti.. kalau kau cuti, aku xcuti haha...

slamat berholi holiday ;)

eB ezrin said...

kami perak ;p