Followers

Wednesday, May 4, 2011

CeK PeRTaMa DaRi Mr. NuFFNaNG

Alhamdulillah, setelah berbulan lamanya huishhh memang sangat lama barulah Mama berani nak cash out kan duit dari Nuffnang. Takdelah banyak mana pun. Tak macam blogger² otai yang dapat sampai bleh beli LCD Flat Screen or Laptop. Mama nyer cukuplah takat bleh belikan hero² baju barang 2-3 helai. Apapun, syukurlah ... saper nak bagi duit sesenang camnih kan. Kalo ikutkan Mama register ngan Nuffnang nih dari bulan 10 tahun lepas. Kira² dah 7 bulan. Orang lain 7 bulan dah dapat ribu riban gaknya hu³. Takpelah, nih semua buatkan Mama lebih bersemangat nak merapu menulis dalam blog nih ^_^

Dapat cek nih hari Jumaat lepas. Tapi sampai la nih tak pegi beng in kan pun lagik. Jauhlah pulak nak menapak ke Maybank nih ..... ^_^

1 comment :

MIRZA said...

ok ler gak.. dapat cashout.. aku takde pon.. kna tunggu bertaun kot.. hahaha..