Followers

Monday, May 9, 2011

MiNGGu² YaNG SaNGaT BiZi

Wahhh .. lama betul tak update blog nih. Sekali lagik blog Mama dilanda serangan Labah². Habis bersawang dah nih .... Aduyaiiii, itulah nak wat cemanakan. Minggu lepas bizi betul sebab wiken harituh kolej Mama wat Open Day. Ngan bizi attend final project student IT lagik, bizi marking assessment student lagik.

Then hari ni dan esok Mama cuti tau. Saja bawak anak² jenjalan kat Genting Highland. Lama sungguh tak pergi. Sekali pergi, takde apa yang berubah pun. Yang pastinya, area opis lama Mama kat Taman Maluri, KL tuh yang banyak dah berubah. Memacam naik dah bangunan. Huhuhuhuh nampak sangat dah bertahun sungguh Mama tak jejak kaki ke KL. Tetiba leh jadik jakun jap tengok jem kat KL tadik ^_^

Sempat update jap tetengah malam nih, sebabnya hero³ dah terbongkang tergolek kepenatan. Mama jek tetiba takleh nak lelapkan mata. Teruslah on lappy update belog kejap sesambil siapkan soklan final exam. So jangan ingat Mama cuti tapi tak siapkan keje yek ... heheheheheheh

Nanti ader masa Mama updatelah cite basi pegi Genting nih yek ... ^_^

3 comments :

KatekateKite said...

amboi! semangat sgt kak, cuti2 pon wat keje,
org kat opis ni pon tak sebok cam akak! hahahaa....

MIRZA said...

hehe.. cuti.. jangan tak cuti.. kena rehat lepas penat bekerja dan bekerja..

zuwaidah said...

udah lama beno tak gi kota keriangan tu...kdg2 rasa takut jugak nak naik ke atas, fikir mcm2, takut tanah runtoh lah, tergelincir lah...tapi bila sampai atas...yeeeehuuuuuuu seronok giler.
rajinnya dlm bercuti pun, siap bawa keja lagi nih....hmmm pekerja contoh nih