Followers

Monday, August 1, 2011

Ole² dari Vietnam

Minggu lepas, SIL Mama pergi bercuti² ke Vietnam. SIL Mama yang sorang nih, memang rajin bercuti² ke luar negara. Seronok jek tengok gambar² dia pergi bercuti. Mama nih teringin jugak nak melawat negara orang. Tapi apakan daya, pulus langsung tak mengizinkan hahahahah. Macam biasalah, kalo SIL Mama pergi memana mesti dia takkan lupa untuk bawak balik buah tangan buat family. Petang semalam, kami singgah balik umah MIL, tengok² dalam bilik dah ader seplastik ole² buat kami. Seronok betul kan biler dapat ole² nak² kalo dari oversea. Almaklumlah, kita tak pernah pergi kan ^_^

 Macam² ada .....

 Key chain & FM

 Hijau untuk Abang, Merah untuk Adik

 T-shirt untuk Mama & Abah

 Kain pasang & Henbeg untuk Mama ... lagik??? huhuh ske²

Punya excited, smlm dapat, harinih dah pakai bawak gie opis tau hahahahah tak menyempat.

Mamalah paling beruntung sebab dapat sekali 3. Sampaikan Abah tak puashati, dia kata siapa sebenarnya Adik Along dia nih. Hahahahah Abah jeles tu ...... Raya nanti leh lah Mama bergaya lagik ngan henbeg chomel tuh. Kebetulan raya tahun nih ada baju kaler merah hitam. Haaaaa ... sesuai sangatlah kan. Mekasihlah bebanyak pada SIL Mama, tau mesti dia bacanya nih heheh. Nanti ader rezeki kami dapat ke tempat yg best² kami belikan ole² untuk Along ek ^_^

1 comment :

Mama Zara said...

kita tk dpt pergi, dpt ole2 pon dah seronok sgt kan :)