Followers

Monday, July 23, 2012

Setiaku disini ....


Tajuk entry tak menahan huhuhuhu

Setia sebab gapo? Setialah... sambil menghitung hari lagi 8 hari nak beranak, Mama masih gagah ke opis. Walhal kat opis sampai dah tak tau nak buat apa lagik. Semua kerja pun dah setel. Alhamdulillah, 3 Ramadhan hari nih, Mama masih bertahan untuk puasa. Harapnya boleh bertahan sampai saat kelahiran. Tak larat nak bayau pose bebanyak ... serik dah merasa masa bersalin abg long dulu. 23 hari kena ganti... Mencungap....

12 comments :

Nieyl said...

Insya'Allah semoga sempat penuh yea kak...) same ar ngan nieyl nie...xtaw dah nak wat ape kat opis nie...

MaMa CyDa said...

Nieyl:

Penuh tuh mmg tak sempatlah dik ... tp atleast dpt dlm 8 hari pun cukuplah huhuhuh still mencungap nak bayo tuh jugak huhuuh

Jom pakat tido nak ahahahahah ^_^

Alycia said...

muka kau dah sembab lah dot.. dah tak lama dah tu... aku doakan smoga semuanya ok yer.. lg2 dlm bulan yg penuh berkat ni...

Ietams said...

kak dot.. dah sembab dah muka tu..
tak lama lagi le tu..
gegel ke kak..
manja ni.. dia sedap duk dalam.

MaMa CyDa said...

Alycia:

Nmpk sembab ker? Aiseyyy huhuh
nway .. thanx fren ^_^ Insya-ALLAH

MaMa CyDa said...

Ietams:

Mau tak gegel dik .... terbayang 2 option jek nih ... sesusah abglong kah atau sesenang abg ngah hahahahah

tahlah ... kalo nih lmbt keluar, mmg pes taim lah lmbt. abg2 dia semuanya awal jek dah keluar dah ... tak sabo2 nak tgk dunia huhuhuh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

MOGA DI PERMUDAHKAN SEGALANYA....AMINNNNNN

eB said...

23 kira ok la tuh... eB 2-2 org... huwaaaaa... blom cmpr ms nk bf... so total 90 hari...

tinggal 56 hari blom berganti ;p

smoga semuernyer dipermudahkan yer :)

Nad @ MamaZN said...

akak, bertahan! =p
moga dipermudahkan ye...

kak, akak ada amsuk Ga kt blog Cha ke?
nama akak menang tu kot, tp tak kasik address lagi ek?

kalu salah org, sori..

MaMa CyDa said...

cikjue:

Amin! Tq dear

MaMa CyDa said...

eB:

56hari byk tuh huhuhu takpe, pelan2 kayuh ek

MaMa CyDa said...

nad:

Ehehehe insyaALLAH masih bleh bertahan huhuhuhu

nway thanx bgtau menang ga tuh. Dah email dah kat cha huhhhhh sebaik sempat hahaha