Followers

Tuesday, July 3, 2012

3 tarikh yang berbeza

Perutku yang sudah semakin kedepan huhuhu
Apakah tarikh yang berbeza itu? Haaaaa ... suspen jek. 3 tarikh nih sebenarnya tarikh due Mama. Tak taulah pesal leh jadik sampai 3 hahahahah Actually, masa awal² preggy harituh kan, tiang dia tak berapa nak clear. So Doc pun tak tau nak estimated tarikh due Mama. Kalo ikut tarikh last period, due date Mama adalah pada 17/7. Uishhhh lagik 2 minggu jek nih ... Nebes betul hakhakhakhak .... Tapi kalo berdasarkan scan bb pulak, Klinik Kesihatan bagi tarikh, 2/8. Bulan lepas Mama pergi scan 4D kat klinik swasta, dia bagi tarikh 23/7 pulak. Ayoyoyoooooo .... mana satu yang betul nih. Sudah bikin kepala pusing jugak .....

Apapun mmg skang dah start prepared dah. Tunggu masa jek nih. Alahai ... Mama dah sangat² tak larat. Rasa cam .... cepatlah bb kuar. Nak jalan tak larat ... nak buat keje² rumah lagiklah tak larat :(

*p/s: esok & lusa kena drive ke opis sendiri sbb Abah ader kursus kat KL. Aiishhhhh ... laratkah??

6 comments :

Ietams said...

huhuhu .. mase ni semua bende rasa mcm dah tak larat dah..
mood nak kerja pun ke laut..
takpe kak.. kot2 akak drive sendiri sane sini bagi selusuh cepat bersalin ke kan..


kak kalo larat, meh la join giveaway, kite ade tag akak. mane tau leh menang perfume

MaMa CyDa said...

Ietams:

Siyes dah rasa sgt berat lah huhuhu even nak berjln pun rasa cam kena pegang2 dinding jek plak huhuhuh

Kak dot dah join dah GA tuh eheheheh maceh tag ^_^

eB said...

kalo ikot bsr bb mmg g2... bertukar jerk kejenyer :)

MaMa CyDa said...

eB:

itu yg fenin tuh biler org tanya duenya biler. Cemana nak jwb tah ... huhuhu

Nad @ MamaZN said...

apa2pun,
moga dipermudahkan segalanya kak..
standby jek la..
:)

MaMa CyDa said...

Nad:

Thanx dear... Amin, moga2 dipermudahkanlah....