Followers

Friday, July 6, 2012

Jumpe blogger Mekchu

*Selamba jek cilok gambo mekchu ehehe*
Sepanjang Mama mengenali dunia blog, nihlah pes taim jumpe blogger secara live. Selalu tuh main hai hai kat lam blog jek. Kali nih baru dpt jumpe. Itu pun pertemuan singkat tapi kira okaylah.

Sempat laga-laga perut ngan Mekchu pagi tadik. Tempat perjumpaan pun kat parking lot opis Mekchu+Abah. Ahahahah rasanya pasnih keraplah kami akan berhai-hai kat tmpt paking lot nih plak. Blogger lenlain biler tah dapat jumpe kan? Mama nih dok kat ceruk Seremban. Blogger lenlain ramai yg dok KL. Memang susahlah nak terserempak. Even blogger yg member sendiri pun bertahun dah tak jumpe apatah lagik yg baru kenal kan? Ader jodoh kita jumpe lah yer .... ^_^

p/s: Comel arrr Mekchu. Cemana comelnya dia lam gambo camtuh lah biler jumpe live ^_^

7 comments :

Ietams said...

kak dot pun comey
*tetiba*

MaMa CyDa said...

Ietams:

ahahaha dedulu ms zaman blajo jek kak dot comey. Skang dah gedebablah hukhukhukhuk

Nad @ MamaZN said...

siap berlaga perut tak tahan tu
hihihihih
mentang2 sama2 mak yung =p

ieda said...

SERONOKNYAAAAAA dikk
jumpe blogger .. rasa macam x caya leh chat2 dlm blog sekali jumpe kan ;)

MaMa CyDa said...

Nad:

ahahah nih jeklah masanya nak laga2 perut pun ^_^

MaMa CyDa said...

Ieda:

Betul kak ... selalu tak dgr sore n tak nmpk muke ... mmg seronok ^_^

mekchu said...

dah hari ni mekchu baru dpt baca entry ni.. mau laga perut lagi tak?