Followers

Thursday, July 26, 2012

Akhirnya, yang ditunggu telah tiba...


Memperkenalkan anak ketiga dan puteri sulung kami, Nur Aimy Qaireena bt Rozaidi Ezdwan. Lahir pada 25/7/2012 jam 4.18 pm, normal dan berat beby 3.15kg

13 comments :

Nad @ MamaZN said...

Alhamdulillah!
akhirnya!
tahniah kak!
selamat berpantang!
sedap nye bau baby! ^_^

mamalieyna said...

Waaah Tahniah! dan teruja nih! congrate dpt bb yg comel n sihat.. gegirl pulak tu! take care ,n selamat ebrpantang!

~aYu~ said...

ala bestnya dah complete la yer sbb dah ada si bunga. sy lak impikan boy lak pasni.. slmt berpantang.

eB said...

tahniah dear... so cute...
alhamdulillah. cantek namernyer... :)

Ietams said...

TAHNIAH KAK DOT!
"putri sulong" yer..
maknanye akan ade next lagi la yer.. hihihi..
selamat berpantang & jaga diri ye kak.

~ yus ~ said...

comel!!! Tahniah dapat puteri. Ni yg teringin nak dapat puteri sorang lagi ni, tp dah malas nak bersalin lagi..huhu

Mama Mirza said...

Alhamdulillah.. tahniah dot... dah lengkap ada boys and girl.. moga menjadi anak solehah dan mamanya pon sihat ya... berpantang dimana?

Mama Kembar 3 said...

salam. congrats! cutenyaaaa!

Alycia said...

Alhamdulilah, dapat baby girl lagi... tahniah dot... sedap nama baby tu... selamat berpantang juga ;)

Tengku Fauziana said...

congrats...tarikh lahir dia same dgn my son aryan la..hihih


salam perkenalan..i folow..

mekchu said...

Mekchu tertinggal ketapi.. sorry baby.. Syukur, dpt geirl dan dah selamat pun.. Tahniah dari mekchu.. patut dah lama x nmpk keta honda putih kat bawah tu..

MaMa CyDa said...

Thanx semua. Alhamdulillah kami berdua sihat cuma Aimy still jaundis dia tinggi. Risau betl Mama dibuatnya

MaMa CyDa said...

Mama mirza:

Aku pantang kat paroi umah MIL aku smpi raya. Then br pantang kat BP