Followers

Tuesday, July 24, 2012

Lemau .....

*Picca taken from mr.google*
Hari ke-4 puasa, tetiba jek pagi nih Mama rasa lemau, lemah, tak bermaya. Sebenarnya start dari petang semalam lepas balik dari check up kat KKIA dah rasa sangat2 flat. Tapi tetap cekalkan hati untuk teruskan berpuasa. Pagi nih pun sama, cuba jugak cekalkan hati nak berpuasa walaupun pagi tadi lepas sahur, asik rasa nak termuntah jek. Masa menaip entri nih pun dah beberapa kali terjeluek jek ... Adehlahhhh awatnya hari nih rasa camnih lemau sangat ek? Sabar yer baby .... bertahan yer ...

Tanda2 nak bersalin? Ohhhh ... masih belum ader lagik. Kapan lah kamu ini mau keluar yer? Ibuk mu ini udah sangat3 tidak larat .... huhuhuhuhuhuhuhu

8 comments :

Ietams said...

kot ni tanda nak bersalin kak..
take care ye

Cute Mum said...

insyaallah ok tue nanti..
tah2 itu tanda dah nak bersalin kot..
:)

Siti Haslinda Sadiken said...

lin pun lemau je nie dot..terlajak sahur pg td..laki bini tido x sedar alarm bunyik..

Nad @ MamaZN said...

jgn paksa diri la kak..
ksian kt baby jek..
akak pun dah lemau semcam
moga ok2 sahaja kak!

eB said...

kiter doakan sumernyer dipermudahkan yer :)

MaMa CyDa said...

Ietams:

Erkk... Ada yek tanda bersalin camtuh?huhuhuhu

MaMa CyDa said...

Cute Mum:

Tahlah, tanda2 sebenar mmg takde lagik nih. Makin hari makin xlarat jek hehehe

Alycia said...

alalala... ciannya... kalau xlarat xpyh paksa dot.. bole bukak ajer.. nnt memudaratkan..