Followers

Tuesday, November 30, 2010

' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah '

Mood join contest lagik. Walaupun MamaMirza tag mama tuk contest yg lain tp penganjur yg sama, mama rasa terpanggil tuk join contest nih jugak. Contest nih adalah anjuran Sinar Raudah dan penaja oleh AnaKKu.
Jom sama2 join contest nih ...
Nak tau lebih lanjut klik sini

SINAR RAUDAH



Nama anak: Muhammad Adli Zakwan Bin Rozaidi Ezdwan
Tarikh Lahir: 16 September 2008
Nama ibu: Saidatulakmal Binti Abdul Hamid

6 comments :

Amy Syaquena said...

salam..

Thanks ye coz sudi join second contest sinar raudah, amy dah check semua ok so lepas nie boleh la sentiasa update di fanpage sinar raudah..dan dah blh meraih undian likde dari rakan facebook..like di bawah gambar si manja ye..Good luck

Cyda Acme said...

tq amy :D

Rauthah Hamid said...

tq,Gud luck...dah follow (25).

Amy Syaquena said...

salam..

most welcome dear..

Mama Kembar 3 said...

Salam cyda. amboi bukan main posing lagi dia kat pelamin tu yer, cute! Good luck dear :-)

btw, iye, si kembar tiga pernah masuk Pa & Ma masa tahun 2009 dulu.

Cyda Acme said...

rauthah:
thanx .. gud luck to u too :D

mamakembar3:
haaaaa .. sejak dah beso nih lah baru pandai dia nak posing camtuh. kot tak susah betul nak snap gambo dia heheheh

sy dah agak dah sikembar 3 nih pernah masuk mag pa&ma coz i mmg pembaca tegar mag tuh. itu psl tgk gambo dorg mcm familiar jek :D