Followers

Friday, November 19, 2010

"THE BEST MOMENT OF WEDDING"


Wah ... mama kalo dah skali join contest tuh terus nak berkali2 join. Kira oklah since takde benda menarik nak update dlm blog nih kan. Meh le kengkwn pekata kita join sama. Oppsss ... bagi kengkwn yg dah kawen saje yerr ... hu3

Contest nih anjuran LPP yg telah dilancarkan pada 1Nov hingga 30Nov. Syarat penyertaan korang leh klik
sini yek ... Mama suka tul tgk blog LPP nih sebab gambo2 yg dia ambil mmg cantik2. Teringin nak amik gambo cenggitu tp apakan daya, tangan nih tak bedung hu3. So pada yg nak tgk hasil karya LPP leh klik

http://littlepreciousphotography.blogspot.com

Jom tgk picca mana yg mama pertaruhkan tuk contest kali nih ...
jeng .. jeng ....



Ooohhh nih lah moment yg paling indah dalam hidup mama. Time nih gumbira+terharu sebab dah sah menjadi Suri hidup En. Rozaidi. Tengoklah mama siap tersenyum sumbing lagik tuh. Selama 8 tahun bercinta, inilah masanya. Sila abaikan objek manusia berbaju merah dibelakang kami itu yer ... :D

2 comments :

Little_precious said...

salam
tq join contest ni
nnt add url LPP kat bloglist ye..
tq

Cyda Acme said...

mekasih ... yes i will add later ... lupe lak nak add arituh :D