Followers

Thursday, November 11, 2010

Macam-macam penyakitlah ...

Lately macam2lah plak penyakit yg singgah kat mama nih. Baru jek smlm baik dari "CeriBeri" tetiba pg nih diserang selsema dgn teruk plak. Aduyaiii sabo jeklah .... Nih mama dengan rela hatinya mengkuarantinkan diri dok dalam bilik rnd. Sebabnya meja mama dikelilingi oleh ibu2 mengandung. Jadinya tak bestlah plak mama dok situh. Nanti kang berjangkit kat dorg, kesian plak kan ....
Last year masa mama pregnant 5bulan pon pernah kena selsema yg teruk sampai kena infection kat telinga. Suffer selama beberapa bulan bila telinga mama tak berapa nak dengar. Haishhhhh jgnlah skang nih pon kena balik camtuh. Sebab simptom nih macam dah ader jek. Huhhh doa2lah mintak dijauhkan ...



mama yg muke selebet jek kalo time selsema


longgokan tisu di bilik rnd hu3

Moga cepat sembuh yer mama .... cian kat adik pon sama2 kena selsema ...

No comments :