Followers

Wednesday, November 24, 2010

KaT MaNa Nie?

Hari nih masuk 2 hari dah Abah g kursus kat Cherating. Hari Jumaat baru balik. Cianlah kat anak bujang yg sorang tuh (Adli @ Ayie) asik tanya mana abah dia. Bila ckp abah dia pg work hari Jumaat baru balik, teruslah dia buat muka sedih siap nangis sedu sedan. Alahaiii anak abah ...

Last wiken mama n family MIL pegi ke satu Negeri yg best (best sbb mama tak pernah jejak kaki kat situh-kira pes taimlah nih). Nak tau kat ner? meh tgk picca pemanas badan nih dulu ...

Insya-Allah next week baru mama leh citer panjang. Sebabnya gambo2 tak transfer lagik dr kamera memandangkan abah angkut skali kamera tuh bwk g kursus ... haissshhh

2 comments :

echa said...

salam....cian nye kat ank bujang...mesti rindu ngan abah dia tu..baca n3 nie rasa2 mcm kat kedah @ perlis hehehehe......

Cyda Acme said...

echa:
cepat betul echa dpt teka ek .. hu3
anak bujang tuh mmg sgt2 rapat ngan abah dia. sejak2 ader adik nih lagiklah dia manja bebenor ngan abahnya. taklehlah abahnya tak nmpk depan mata ...