Followers

Friday, November 19, 2010

ANAK-ANAKKU COMEL BERGAYA CONTEST


Meh kita join contest lagik. Mama telah ditag oleh alycia tuk sama2 men'join'kan diri dalam contest anjuran Eryati dan sponsor oleh Cantik Itu Kamu. Contest ini bermula dari 25 Oktober 2010 hingga 15 Disember 2010.

Blog Cantik Itu Kamu ini merupakan blog yg menjual pelbagai jenis shawl dan inner yg dimiliki sendiri oleh penganjur iaitu Eryati. Harga bagi shawl dan inner dijual dengan harga yg berpatutan dan designnya amat menarik. Nak tau lebih lanjut, sila klik sini yek ...

okesss ... picca yg mama pertaruhkan adalah ...



Muhammad Adli Zakwan
2 tahun 2 bulan

Skang nih mama nak tag 2 org tuk join contest nih ...
jeng ... jeng ... jeng ... mari kita tgk siapa yg kena ....


mamamirza
mama_umar_maryam

4 comments :

~~@lyci@~~ said...

gud luck adli..
comey adli rambut botak camtu..

Cyda Acme said...

mekasih auntie ...
adli mmg sesuwai rambut botak jek hu3

MAMA MIRZA said...

comey je... gud luck adli... sbb dah kena tag cam nak masuk gak.. tapi x jumpa link ke post contest tu ler.. leh bg?.. hehe..

Cyda Acme said...

mama mirza:
ko klik kat nama eryati tuh .. aku dah buat link siap2 dah ke blog penganjur ...
join tau .. jgn lupe :D